Qendër e programit FamilySearch

Vista California FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

CA_Vista@familyhistorymail.org
1310 N Foothill Drive
Vista, CA 92084-4048
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

The Center is open by appointment at other times. Please call Jan Whitaker 760-212-6673 or Tana Anderson 515-238-6628 to schedule.

Shërbimet

  • Spoken Languages: English,Español,Deutsch
  • Computers
  • Local books or records
  • Microfilm reader
  • Photo scanner
  • Printer

Klasat e ardhshme

A New Look at FamilySearch.org
April 25, 2024 | 19:00
FamilySearch is so much more than a depository for records and access to a world family tree. Learn what is new at FamilySearch and how to make the most of this amazing Free resource.
How to Begin your Family History Research - PART 1
May 23, 2024 | 19:00
This is the first night of a two-part class to help you begin your Family History journey. Tailored to those who are true genealogy beginners or those who just need a refresher.
How to Begin your Family History Research - PART 2
June 27, 2024 | 19:00
Come to this class if your want to learn how to make your genealogy work more rewarding. Tailored for those who are true beginners or just need a refresher.

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.