Qendër e programit FamilySearch

San Fernando California FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

CA_SanFernando@familyhistorymail.org
15555 Saticoy Street
Van Nuys, CA 91406-3349
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Tuesdays and Sundays with appointment only.

Shërbimet

  • Spoken Languages: English,Spanish

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.