Qendër e programit FamilySearch

San Diego California FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

CA_SanDiego@familyhistorymail.org
4195 Camino Del Rio South
San Diego, CA 92108-4103
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Open by appointment on Monday and Tuesday or at other times outside our regular hours.: Additional Times Available By Appointment

Shërbimet

  • Spoken Languages: English
  • Computers
  • Discovery experiences
  • Photo negative scanner
  • Photo scanner
  • Printer

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.