Qendër e programit FamilySearch

Rio Vista California FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

pdimaggio75@hotmail.com
1050 Flores Way
Rio Vista, CA 94571
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Vetëm me Takim

Shërbimet

  • Spoken Languages: English
  • Computers
  • Discovery experiences
  • Printer

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.