Qendër e programit FamilySearch

Orange County California FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

CA_Orange@familyhistorymail.org
674 S Yorba St
Orange, CA 92869
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Sundays: The Library will open by reservation only for groups of 8 or more. Call for Sunday reservations.

Shërbimet

  • Spoken Languages: English
  • Computers
  • Local books or records
  • Microfilm reader
  • Photo negative scanner
  • Photo scanner
  • Printer

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.