Qendër e programit FamilySearch

Huntington Beach California FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

CA_HuntingtonBeach@familyhistorymail.org
8702 Atlanta Avenue
Huntington Beach, CA 92646
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Mon. 9am-3pm, Tue. 7pm-9pm, Wed. 7pm-9pm, Thu. 9am-3pm, Fri. 9am-3pm, Sat. 11am-1pm; All major holidays

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.