Qendër e programit FamilySearch

Groveland California FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

CA_Groveland@familyhistorymail.org
19780 Old Highway 120
Groveland, CA 95321-9707
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Wed. 6:00-8:00 PM; Su. 1-3 PM

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.