Qendër e programit FamilySearch

Gridley California FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

CA_Gridley@familyhistorymail.org
348 Spruce St
Gridley, CA 95948-2262
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Open the first Monday of each month from 10:00 AM to 5:00 PM Fast Sunday each month, Liberty 1st Ward Family History Support Group meets from 6 pm to 7 pm each Fast Sunday.

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.