Qendër e programit FamilySearch

Adrian Michigan FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

MI_Adrian@familyhistorymail.org
140 Sand Creek Highway
Adrian, MI 49221-9032
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Wed 7pm - 8:30pm; Sun 9-10 am and 12-1 pm; And by appointment

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.