Qendër e programit FamilySearch

Willits California FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

CA_Willits@familyhistorymail.org
265 Margie Drive
Willits, CA 95490-4542
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

T 6pm-8:00pm; Th 6pm-8:00pm; by appt also; Closes for certain Holidays. call for closures

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.