Qendër e programit FamilySearch

North Edwards California FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

CA_NorthEdwards@familyhistorymail.org
16509 Hillcrest St
North Edwards, CA 93523
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

FHE appointments are available 5 pm - 8 pm. On Wednesdays, appointment times are available between 4 pm - 5 pm. To schedule an appointment email: Ca_NorthEdwards@familyhistorymail.org

Shërbimet

  • Spoken Languages: English
  • Computers
  • Discovery experiences
  • Photo scanner
  • Printer

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.