Qendër e programit FamilySearch

Quesnel British Columbia FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

BC_Quesnel@familyhistorymail.org
1490 Beryl Street
Quesnel, BC V2J 4L7
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

W. 5-9, Thur. 6-9

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.