Qendër e programit FamilySearch

Shawano Wisconsin FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

WI_Shawano@familyhistorymail.org
910 East Zingler Avenue
Shawano, WI 54166-3546
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

T,Th, Sat 9am-4pm; Closed Major Holidays

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.