Qendër e programit FamilySearch

Vashon Washington FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

WA_Vashon@familyhistorymail.org
9330 Southwest 204th Street
Vashon, WA 98070-6101
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Tues by appointment, Wed 6:30pm-8pm Thurs 3pm to 6pm; Thanksgiving week, Dec 17th 2019 to Jan 8, 2020

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.