Qendër e programit FamilySearch

Redmond Washington FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

SVVirtualFHC@gmail.com
10115 172nd Ave NE
Redmond, WA 98052
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

DUE TO STAFF MEDICAL APPOINTMENTS, THE CENTER WILL BE CLOSED ON FRIDAY JULY 12th. WE WILL BE OPEN AGAIN ON SAT JULY 13TH. : Additional Times Available By Appointment

Shërbimet

  • Spoken Languages: English
  • Computers
  • Photo negative scanner
  • Photo scanner
  • Printer

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.