Qendër e programit FamilySearch

Ephrata Washington FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

WA_Ephrata@familyhistorymail.org
1301 Division Avenue East
Ephrata, WA 98823-1957
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

M 10am-4pm; T 10am-12pm; W 6:30pm-8:30pm, Th 10am-4pm, 7pm-9pm, F 10am-12pm

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.