Qendër e programit FamilySearch

Elizabeth River Virginia FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

VA_DeepCreekPortsmouth@familyhistorymail.org
1115 Cherokee Road
Portsmouth, VA 23701-1705
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Tuesday - 10:00 a.m. - Noon. Wednesday 6:00 - 8:30 PM (Other times by appt.)

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.