Qendër e programit FamilySearch

Tooele Valley Utah FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

UT_TooeleValley@familyhistorymail.org
752 N 520 E
Tooele, UT 84074
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Additional times for groups, individuals or families can be arranged by calling Ann Moss 435-849-4842 or calling Suzanne Hall 435-228-8811

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.