Qendër e programit FamilySearch

St George Utah FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

UT_StGeorge@familyhistorymail.org
237 East 600 South
St George, UT 84770
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Check website for holiday closure schedule.

Shërbimet

  • Spoken Languages: English,Français,Deutsch,Español,Nederlands,Português,Lietuvių,Dansk,Faka-tonga
  • Computers
  • Discovery experiences
  • Photo negative scanner
  • Photo scanner
  • Printer

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.