Qendër e programit FamilySearch

Genola Utah FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

UT_Genola@familyhistorymail.org
50 North Main Street
Genola, UT 84655
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Also, open by appointment

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.