Qendër e programit FamilySearch

Stephenville Texas FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

TX_Stephenville@familyhistorymail.org
1355 North Dale Avenue
Stephenville, TX 76401-1604
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

T, Th 1pm-5pm, W 6pm-9pm

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.