Qendër e programit FamilySearch

Kyle Texas FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

TX_Kyle@familyhistorymail.org
3751 Trail Ridge Pass
San Marcos, TX 78666
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Friday night we have Spanish speaking consultants. We are open 1st and 3rd Saturdays every month. Other Saturdays are available by appointment. We are closed the weeks of Thanksgiving, Christmas, and New Years.

Shërbimet

  • Spoken Languages: English
  • Computers
  • Photo scanner
  • Printer

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.