Qendër e programit FamilySearch

Pasadena Texas FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

TX_Pasadena@familyhistorymail.org
4202 Yellowstone Dr
Pasadena, TX 77504
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

For appointments call 832-526-5871 Pam Gonzales

Shërbimet

  • Spoken Languages: English,Español
  • Computers
  • Discovery experiences
  • Local books or records
  • Photo negative scanner
  • Photo scanner
  • Printer

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.