Qendër e programit FamilySearch

Fallbrook Texas FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

TX_Fallbrook@familyhistorymail.org
7699 Fallbrook Drive
Houston, TX 77086-2500
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Closed for Covid 19.; Closed for Covid 19.

Shërbimet

  • Spoken Languages: English,American Sign Language

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.