Qendër e programit FamilySearch

Dallas Texas FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

TX_Dallas@familyhistorymail.org
1019 Big Stone Gap Rd
Duncanville, TX 75137
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

In case of inclement weather, please call to verify the center is open before visiting. 972 709 0066: Additional Times Available By Appointment

Shërbimet

  • Spoken Languages: English
  • Computers
  • Local books or records
  • Microfilm reader
  • Photo scanner
  • Printer

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.