Qendër e programit FamilySearch

Cleburne Texas FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

TX_Cleburne@familyhistorymail.org
303 South Nolan River Road
Cleburne, TX 76033
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

T,Th 9am-12pm; W 6pm-9pm, Sat 10am-1pm; Closed Major Holidays

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.