Qendër e programit FamilySearch

Childress Texas FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

TX_Childress@familyhistorymail.org
1304 7th Street Northwest
Childress, TX 79201-2626
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

By appointment only.

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.