Qendër e programit FamilySearch

Borger Texas FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

TX_Borger@familyhistorymail.org
1314 W Roosevelt Street
Borger, TX 79007-4426
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Tues. 1-4 pm, Wed. 7-9 pm, Thur. 10am-2:00pm, Thur.6-9 pm..

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.