Qendër e programit FamilySearch

Boerne Texas FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

TX_Boerne@familyhistorymail.org
114 East Blanco Rd
Boerne, TX 78006
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM
Facebook

Oraret

Open 2nd and 4th Saturdays 10:00 AM to 4:00 PM

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.