Qendër e programit FamilySearch

Smyrna Tennessee FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

TN_Smyrna@familyhistorymail.org
316 Mayfield Drive
Smyrna, TN 37167-3002
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

FamilySearch Center Contact - Viola Williams (615) 663-5608: Additional Times Available By Appointment

Shërbimet

  • Spoken Languages: English,Español

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.