Qendër e programit FamilySearch

Kingsport Tennessee FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

TN_Kingsport@familyhistorymail.org
100 Canongate Road
Kingsport, TN 37660-7218
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Open M 11am-2pm; Call on Monday to schedule appointments for: W,T,F or Sat 10am-2pm.; July 4, Sep 7, Nov 23 to Nov 28, Dec 21,2009 to Jan 4,2010

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.