Qendër e programit FamilySearch

Pittsburgh Pennsylvania West FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

PA_PittsburghWest@familyhistorymail.org
46 School Street
Pittsburgh, PA 15220
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Closed Thanksgiving Day, Week before and after Christmas, Easter Sunday, First Sunday in April and October. Closed Sunday March 17, 2024

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.