Qendër e programit FamilySearch

Lakeview Oregon FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

or_lakeview@familyhistorymail.org
17880 US-395
Lakeview, OR 97630-9119
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

W 9am-1pm, 6pm-8:30pm

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.