Qendër e programit FamilySearch

Beaverton Oregon West FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

OR_BeavertonWest@familyhistorymail.org
17140 Southwest Bany Road
Beaverton, OR 97007-5718
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM
Facebook

Oraret

Closed 16 and 17th of Jan due to weather. Closed for Thanksgiving week and last 2 weeks in December for Christmas.

Shërbimet

  • Spoken Languages: English
  • Computers
  • Local books or records
  • Microfilm reader
  • Photo negative scanner
  • Photo scanner
  • Printer

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.