Qendër e programit FamilySearch

Ponca City Oklahoma FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

OK_PoncaCity@familyhistorymail.org
2408 East Hartford Avenue
Ponca City, OK 74604-3005
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

1-580-765-5255 or 1580-716-4864 for Appointment

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.