Qendër e programit FamilySearch

West Chester Ohio FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

OH_WestChester@familyhistorymail.org
7118 Dutchland Parkway
Middletown, OH 45044-9096
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

If inclement weather, check with Don Butts (513-907-2219) to see if Thursday morning session is open. Also open the third Thursday of every month from 7 - 8 pm

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.