Qendër e programit FamilySearch

Silver Springs Nevada FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

NV_SilverSprings@familyhistorymail.org
5470 Elm St
Silver Springs, NV 89429-6927
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

T 4pm-9pm; W 12pm-5pm; other times by appt; Dec 15 thru Jan 4 2010

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.