Qendër e programit FamilySearch

Luna New Mexico FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

NM_Luna@familyhistorymail.org
13 Luna Valley Dr
Luna, NM 87824
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Sunday - All Day, and anytime by appt.

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.