Qendër e programit FamilySearch

Scotch Plains New Jersey FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

NJ_ScotchPlains@familyhistorymail.org
1781 Raritan Road
Scotch Plains, NJ 07076-2927
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

T 5pm-8:30pm; Closed due to Covid19 until further notice

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.