Qendër e programit FamilySearch

Fardale New Jersey FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

NJ_Fardale@familyhistorymail.org
30 Youngs Rd
Mahwah, NJ 07430
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Text Terry @ 201.264.4189 to confirm the center is open. Other times available by appointment, text or call Cindy @ 973.296.4593.

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.