Qendër e programit FamilySearch

Wahpeton North Dakota FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

ND_Wahpeton@familyhistorymail.org
505 Richland Street
Wahpeton, ND 58075-3752
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Sunday's 8:50 am-9:50 am and 12:10 pm-1:10pm by appointment and special scheduled appointments during the week M -F. Call 701-587-3150 for appointments between 9 am-5pm. Closed Major holidays and inclement weather.

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.