Qendër e programit FamilySearch

Austin Minnesota FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

MN_Austin@familyhistorymail.org
404 31st Street Northwest
Austin, MN 55912-9323
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

By Appointment Only: Mon-Fri evenings 6:00 pm - 8:00 pm; Major Holidays

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.