Qendër e programit FamilySearch

Saginaw Michigan FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

MI_Saginaw@familyhistorymail.org
1415 North Center Road
Saginaw, MI 48638-5513
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Tues 6pm-9pm; Wed 6pm-9pm; Sat 9am-3pm; 1st Saturday in April and Oct for General Conference, Thanksgiving, Christmas, New Years Eve, WINTER WEATHER: closed whenever Saginaw schools are closed

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.