Qendër e programit FamilySearch

Jonesville Michigan FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

jaredblanco@gmail.com
425 Parkwood Drive
Jonesville, MI 49250-1024
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

We are open every 2nd Sunday ONLY, or by appointment. Email jaredblanco@gmail.com to make an appointment.

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.