Qendër e programit FamilySearch

Greenville Michigan FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

suenelson@heartprints.net
10700 W Carson City Rd
Greenville, MI 48838-9141
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

The center is located in the back of the building.

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.