Qendër e programit FamilySearch

Wichita Kansas Auburn Hills FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

KS_AuburnHills@familyhistorymail.org
401 North Westlink Avenue
Wichita, KS 67212-3747
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Monday 10:00 am till 12 noon, Wednesday 6:00 pm till 8:00 pm, Friday 10:00 am till 12 noon

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.