Qendër e programit FamilySearch

Salina Kansas FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

KS_Salina@familyhistorymail.org
845 South Ohio Street
Salina, KS 67401-5223
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Salina KS Family History is temporarily closed. Please contact us at KS_Salina@familyhistorymail.org for more information.

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.