Qendër e programit FamilySearch

Nauvoo Illinois FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

IL_Nauvoo@familyhistorymail.org
1195 Knight Street
Nauvoo, IL 62354
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM
Facebook

Oraret

Closed on Thanksgiving, Christmas & New Year's Day: Additional Times Available By Appointment

Shërbimet

  • Spoken Languages: English
  • Computers
  • Local books or records
  • Photo scanner
  • Printer

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.