Qendër e programit FamilySearch

Chicago Illinois FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

IL_Chicago@familyhistorymail.org
3250 South Pulaski Road
Chicago, IL 60623-4919
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

T 6pm-9pm; W 4:30pm-7:30pm; Th 6pm-9pm (Spanish); Sat 10am-4pm; Holidays and Conference weekend (1st and 2nd weekends of October

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.