Qendër e programit FamilySearch

Buffalo Grove Illinois FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

IL_BuffaloGrove@familyhistorymail.org
3075 North Buffalo Grove Road
Buffalo Grove, IL 60089-6317
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

On Tuesdays and Saturdays day shifts, if patrons are present at closing time (1 pm) we stay open until 2 pm

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.